Over Easyline

Easyline Dakkapel

Een kant-en-klare Easyline dakkapel van Ruiter Dakkapellen verandert uw zolder in een zeer riante ruimte voor een slaapkamer of kantoor aan huis. Download hier de brochure

Compleet verzorgd

Een Easyline dakkapel wordt compleet geleverd. Ruiter Dakkapellen regelt alles zodat u zelf alleen de inrichting hoeft te verzorgen.

Vaste all-in prijs

Een Easyline dakkapel heeft u al vanaf €4.595.-*. De dakkapellen hebben een vaste all-in prijs, inclusief bouwaanvraag en plaatsing. De binnenzijde van de Easyline dakkapel is afgewerkt en dus schilder- en behangklaar.
* Excl. eventuele lokale leges en kosten derden.

Snelle plaatsing

Als u uw keuze gemaakt hebt, dan kunt u al snel genieten van uw Easyline dakkapel. Deze kan namelijk zeer snel worden geleverd en plaatsing gebeurt zelfs binnen 1 dag.

Top garantie

Op iedere Easyline dakkapel geven wij 15 jaar garantie, inclusief hang- en sluitwerk en accessoires. Electrische apparatuur garanties fabrikant.

Modellen

De Easyline is verkrijgbaar in 7 vaste maten, 8 kozijnindelingen en 4 kleurstellingen en is voorzien van een verdiept, glad kunststof kozijn (crème wit). Klik hier voor een overzicht van de modellen & prijzen en hier voor de bestelling van een Easyline dakkapel.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een Easyline dakkapel, laat u dan adviseren door de medewerkers van de bouwmarkt bij u in de buurt. Zij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en u inzicht geven in de kosten.

Ruiter Dakkapellen

Easyline dakkapel is 100% Ruiter Dakkapellen – zo bent u verzekerd van kwaliteit. Easyline dakkapel is alleen verkrijgbaar bij uw eigen bouwmarkt. U herkent de Easyline dakkapel aan het slimme en speciaal op uw wensen samengesteld leveringsprogramma voor een vaste all-in prijs.