FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over onze produkten voor u in het onderstaande overzicht op een rijtje gezet. Mocht u een vraag hebben die hier niet (afdoende) beantwoord wordt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Absoluut! Easyline Dakkapellen zijn verkrijgbaar in 7 maatvoeringen, 4 kleuren en 2 materiaalsoorten.

Easyline Dakkapellen, zijn leverbaar met zeer fraai weggewerkte zonwering, volledig elektrisch bediend van hoogwaardige kwaliteit.

Easyline Dakkapellen is 100% kwaliteits-onderdeel van Ruiter Dakkapellen. Ruiter Dakkapellen bestaat sinds 1977. Al 35 jaar dé dakkapelspecialist.

Tussen de 30 en 60 graden worden onze dakkapellen exact op maat gemaakt, desgewenst met zeer aantrekkelijke opties. Easyline past altijd.

Na het plaatsen van uw bestelling bij uw bouwmarkt komen wij altijd bij u thuis; elke dakkapel meten wij exact in, de dakschuinte van de dakkapel passen wij exact aan uw situatie aan.

Jazeker, deze wordt zonder meerkosten verzorgt. Easyline dakkapellen worden all-in geleverd.

Nee, wij verlijmen alles voor een veel fraaier en sterker geheel. Easyline dakkapellen zijn uitsluitend opgebouwd met duurzame- en milieuvriendelijke materialen van A – kwaliteit, HR++ glas en EPDM dakbedekking.

U kunt een Easyline dakkapel bestellen tijdens een bezoek aan de bouwmarkt bij u in de buurt

U krijgt vijftien jaar garantie. Inclusief hang- en sluitwerk. Op electrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten.

De solide, onderhoudsarme materialen van een Easyline Dakkapel garanderen een lange levensduur en een investering die rendement oplevert bij eventuele verkoop van uw woning.